ODTÜ Tiyatro Şenliği Başvuruları Başladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ODTÜ OYUNCULARI’nın ev sahipliğini üstlendiği ‘ODTÜ TİYATRO ŞENLİĞİ’  bu yıl 22 Nisan • 2 Mayıs 2010 tarihleri arasında “ŞENLİK 2010” adıyla ODTÜ Mimarlık Amfisi’nde düzenlenecektir. ODTÜ OYUNCULARI olarak, tiyatro gruplarının bilgi ve birikimlerini paylaşmaları amacıyla düzenlenen ve tiyatro çevrelerinin önemli buluşma platformlarından biri olan ODTÜ TİYATRO ŞENLİĞİ’ ne katılmak isteyen toplulukların, oyunların yanı sıra kuramsal söyleşi ve tartışma, atölye çalışmaları, dia gösterileri gibi etkinlikler de düzenlemelerine önem veriyoruz. Bu konudaki çalışmalarınızdan bizleri haberdar etmenizi bekliyoruz.
 

 Şenlik programının sağlıklı bir şekilde düzenlenebilmesi, katılacak toplulukların belirlenebilmesi ve erkenden duyurulabilmesi için son başvuru tarihi 1 MART 2010 Pazartesi günü olarak belirlenmiştir.
 

 Toplulukların, belirlenen tarihe kadar bu formu doldurup tiyatro@metu.edu.tr adresine göndemeleri gerekmektedir. Belirlenen tarih, oyun metinlerinin posta ile ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü’ne gönderilmesi için de son tarihtir. 

İLETİŞİM İÇİN :  

TEL :  03122102259 (MİMARLIK AMFİSİ 18.00 den sonra)  

FAKS : 03122101223 (ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü)E-MAİL : tiyatro@metu.edu.tr  

WEB ADRESİ : www.odtuoyunculari.metu.edu.tr  

POSTA ADRESİ : ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü  

    ODTÜ OYUNCULARI

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.