Dünya Tiyatro Günü’nde Beyoğlu’nda Yürüyüş

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Her yıl Mart ayının 27’sinde kutlanan Dünya Tiyatro Günü’nde bu yıl Kültür ve Sanat Emekçileri sendikası (Kültür Sanat-Sen) İstanbul Şubesi’nin düzenlediği bir yürüyüş gerçekleşecek.

Dünya Tiyatrolar Günü için, Tiyatro Oyuncuları Meslek Birliği (TOMEB), Türkiye Tiyatrolar Birliği (TTB), Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Birliği ( ASSİTEJ), Mimarlar Odası İst. Şubesi, Tiyatro Eleştirmenleri Birliği (TEB), Uluslararası Plastik Sanatçılar Derneği (UPSD), Nazım Hikmet Kültür Merkezi(NHKM), Ayışığı Sanat Merkezi, Karanlığa Karşı Sanat Cephesi, Özerk Sanat Konseyi ve İstanbul Kültür Forumu’nun katılacağı bir yürüyüş gerçekleşecek.

İstanbul’da Beyoğlu’nda gerçekleşecek yürüyüşe tiyatro oyuncularının kostümleriyle katılacağı, oyun gösterileri ve konuşmaların yer alacağı yürüyüşün genel sloganı “Sanatıma, hayatıma dokunma” olarak belirlendi.

Galatarasay’dan başlayarak Taksim’de Atatürk Kültür Merkezi önünde kadar sürecek yürüyüşe sanat örgütlenmelerinin yanı sıra tiyatro sanatçıları, çalışanları,üniversite ve amatör tiyatro toplulukları ve kültür merkezi temsilcileri de katılacak. Yürüyüşün başlama noktası Galatasaray lisesi önü. Başlama saati 11.30

SOL

Paylaş.

Yanıtla