4. Türkiye Tiyatro Buluşması Ağustos’ta Seferihisar’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İzmir’in ilçelerinde üç yıldır düzenlenen ve bir çok önemli gelişime yol açan içeriği ve biçimiyle farklı bir etki yaratan Türkiye Tiyatro Buluşmaları’nın dördüncüsü Seferihisar’da.

Birincisi Ürkmez’de, ikincisi Güzelbahçe’de, üçüncüsü ise Urla’da hayata geçen buluşmaların alt yapı olarak en iyilerinden biri olacak 4. Türkiye Tiyatro Buluşması 1-7 Ağustos tarihlerinde Seferihisar’da olacak.

Oyunlar akşamları tarihi Seferihisar Sığacık Kalesinde oynanırken, kamp alanı olarak tarih, doğa ve denizle iç içe bir alan Teos Ekmeksiz Koyu belirlendi. Ağaçlıklar içinde kendi kamp alanına sahip, kendi koyu, söyleşi ve atölye alanı olan Teos plajı 1-7 Ağustos tarihinde onlarca tiyatro sanatçısını ve grubu ağırlayacak.

4. Türkiye Tiyatro Buluşması bu yıl dünyanın çeşitli yerlerindeki tiyatro sanatının incelenmesi ve Türkiye’deki tiyatro eğitimini ana başlık olarak gündemine alacak. Almanya, Fas ve Irak’tan konuk olarak oyunlar katılırken bir çok farklı atölye de hayata geçecek.

Tiyatro topluluklarının oyun başvurusu için son tarih : 20 Haziran 2010

Program Temmuz’da açıklanacak.

Tüm tiyatro topluluklarından temsilciler koordinatörlerimizle iletişime geçerek festival zamanında temsilcileriyle ya da tüm ekibiyle birlikte bizimle beraber olabilir.

Ayrıntılı bilgi ve katılım başvurusu için dorduncubulusma@gmail.com adresini kullanabilirsiniz.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.