‘Lord Of The Dance’ Geliyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bu güne kadar 67’den fazla ülkede 100 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan dünyanın en ünlü dans fenomeni ‘Michael Flatley’s Lord Of The Dance’, 11-12-13 Haziran 2010 tarihlerinde Maçka Küçükçiftlik Park’ta sanatseverlerle buluşacak.

Unilife’ın organizasyonu ile 3 özel gösterim için ilk kez Türkiye’de sahne alacak olan efsanevi gösterinin biletleri satışa çıktığı andan itibaren hızla tükeniyor.

Dünya çapında 800 Milyon Doların üzerinde gişe hâsılatı elde ederek ‘Dünyanın En Yüksek Gişe Hâsılatı kıran gösterisi’ olarak nitelendirilen Lord of the Dance, tüm geleneksel sınır ve engellere rağmen, kalp ve zihnin, müzik ve dans ile birleşeceğini tüm dünyaya kanıtladı. Birçok ödül kazanan gösterinin yaratıcısı ve yönetmeni 1994 Eurovision Şarkı Yarışmasında milyonları ekranlara kilitleyen Riverdance gösterisinin koreografı ve baş dansçısı Michael Flatley.

Sadece Las Vegas’ta 5 yıl boyunca 2 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen, tüm dünyada 12 milyon adet Cd’si ve 13.8 milyon adet videosu satılan Lord of the Dance için yerinizi hemen ayırtın.
Biletler Biletix’te !

Fantastik Sanat Şaheseri …

Los Angeles Times tarafından ”fantastik bir sanat şaheseri” olarak nitelendirilen Michael Flatley’in Lord Of The Dance’in hikayesi, Little Spirit (Küçük Ruh)’in Lord Of The Dance’e (Dansın Efendisi) insanlarını, Karanlık Lord Don Dorcha’nın kötülüklerine karşı korumasında yardımcı olmak için zamanda yolculuk etmesiyle başlar. Şeytani Karanlık Gücün kahramanımıza meydan okumasıyla devam eden bu olağanüstü macerada fondaki büyüleyici Kelt müziği eşliğinde, dansçıların bedenlerinin olağanüstü figürleriyle bir aşk hikayesi hayat bulur. Seyirciler aşk, tehlike ve arzularla dolu mitolojik bir evrene sürüklenir…

Gecce

Paylaş.

Yanıtla