Pursaklar Belediyesi’nden Ücretsiz Tiyatro Seyirleri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pursaklar Belediyesi, ilçede 7’den 70’e herkesi tiyatro gösterimlerine götürüyor. Pursaklar Belediyesi son olarak elliye yakın ilçeliyi Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nda oynayan “Nikâh Kâğıdı” isimli komediye götürdü.

Tiyatro gezisinden oldukça memnun olduklarını ifade eden ilçeliler, tiyatro organizasyonundan dolayı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür etti.

Pursaklar Belediyesi’nin kültür-sanat faaliyetlerine önem verdiğini söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Tiyatronun merkezi sayılan bir başkentimiz var, bu yüzden şanslıyız. Hemşerilerimizin, tarihi binlerce yıl öncesine dayanan, köklü ve zengin bir sanat dalı olan tiyatronun nimetlerinden faydalanmaları için onları tiyatroya götürüyoruz. Birçok kişi ilk defa bu sayede tiyatro ile tanışıyor ve tiyatroyu seviyor. Belediyemizin ücretsiz tiyatro gösterimleri devam edecek. Her şey Pursaklar için” dedi.

Türkiye çapında yankı uyandıran kültürel faaliyetleri ile bilinen Pursaklar Belediyesi, Ocak ayından bu yana toplam 3 bin ilçeliyi tiyatroya götürdü.

‘Nikâh Kâğıdı’

Ephraim Kishon`un yazdığı, Hale Kuntay`ın Türkçeye çevirdiği Nikâh Kâğıdı adlı oyunda Vicky ve Robert birbirlerini seven, anlaşan, evlilik hazırlığı yapan bir çifttir. Fakat Robert`in ailesi Vicky`nin anne ve babasının nikâh kâğıtlarını görmek ister. Ama Vicky`nin anne-babasının nikâh kâğıtları bir türlü bulunamaz ve komik olaylar dizisi peş peşe gelişir.

Geredehaber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.