Topbaş Sanatçıları Dinledi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emirgan’da sinema ve tiyatro sanatçılarıyla buluştu

“Sanatçı gözüyle İstanbul’a neler yapabiliriz? Bunları konuşalım’’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı, Emirgan’daki Beyaz Köşk’te sinema ve tiyatro sanatçılarıyla bir araya geldi, önerileri dinledi. Kadir Topbaş “Sanatçılarımız İstanbul’un daha güzel yansımasını istiyor”  dedi

Toplantıya katılan Ali Poyrazoğlu 14 milyonluk bir kent olan İstanbul’da mayıs ile ekim ayları arasında kültür ve sanat olaylarının bitme noktasına geldiğini söyledi. Behzat Uygur ise “Tiyatroların yazın da devam etmesi gibi birtakım öneriler getirdik” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emirgan Parkı’ndaki Beyaz Köşk’te sinema ve tiyatro sanatçılarıyla bir araya geldi. İstanbul’un şehir olarak değil ülke ölçeğinde değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Topbaş, “Sanatçı gözüyle İstanbul’a neler yapabiliriz? Bunları bir araya gelelim ve konuşalım’’ dedi. Toplantıya katılan sanatçılardan Erol Evgin ‘’Kadir Başkan niçin bu toplantıları lale ve erguvan zamanı yapıyor sanıyorsunuz? İstanbul’u çirkin görmek mümkün değil. Gerçekten İstanbul son yıllarda çok daha güzelleşti ve Avrupa başkenti oldu” dedi. Behzat Uygur ise “Tiyatrocu olarak İstanbul’un her yerini iyi yaşamamız gerektiğinin de bilincindeyiz’’ diye konuştu. Zihni Göktay da sanat ruhunun insanlara erken yaşlarda aşılanacağını ifade ederek, çocuk tiyatrolarının önemine dikkati çekti.

STAR

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.