Kartallı Tiyatrocular Mezun Oldu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kartal Belediyesi Drama ve Tiyatro Kursu 2009-2010 yılı öğrencilerini düzenlediği törenle mezun etti.

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapılan törende, 30 başarılı öğrenci diplomalarını alarak profesyonelliğe ilk adımlarını attı.

Kartal Belediyesi Drama ve Tiyatro Kursu yeni mezunlarını verdi. Bugüne kadar 600’den fazla mezun veren kursta iki senelik eğitimden sonra 70 öğrenciden 30’u diploma almaya hak kazandı. Kartal Hasan Âli Yücel Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine, ünlü tiyatro oyuncuları ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz katıldı.

Kartal Belediyesi tarafından 1999 yılında kurulan ve eğitimciliğini Erdal Yıldırım’ın yaptığı Kartal Belediyesi Drama ve Tiyatro Kursu, Türk Sanatına çok sayıda ünlüyü yetiştirdi. Haldun Dormen, Müjdat Gezen, Suna Pekuysal ve Ayşegül Devrim gibi tiyatronun ünlü isimlerinin destek verdiği kurs, televizyonda en çok izlenen dizlerde oynayan İbrahim Er, Ecem Tan gibi birçok sanatçıya da profesyonelliğin ilk adımlarını attırıyor.

Kartal Belediyesi Drama ve Tiyatro Kursu düzenleyeceği törenle yeni sezonda yeni sanatçılarını sanat hayatına katmaya hazırlanıyor.

Haber Fırtınası

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.