Tarihi Kale’de Tiyatro İzdihamı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu, Tuhaf İkili adlı oyunla ilk kez Gebzeli tiyatro severlerin karşısına çıktı.

Sanatseverlerin gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla Eskihisar Kalesi’nde adeta izdiham yaşandı. Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tarihi kalede organize edilen tiyatroyu izlemeye gelenler oturacak yer bulamadı.

Tiyatroyu Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kisbet belediye meclis üyeleri ve 2500 dolayında Gebzeli izledi. Tiyatroya gösterilen ilgi Başkan Yardımcısı Ahmet Kisbet ve meclis üyelerini de oldukça memnun etti.

Yönetmenliğini Behzat Uygur ve Nedim Doğan’ın yaptığı Tuhaf İkili adlı komedi türü oyunu izleyen Gebzeliler, zaman zaman kahkahalara boğuldu.

Eşlerinden ayrıldıktan sonra aynı evde yaşamaya başlayan ve biri son derece titiz, diğeri dağınık ve pis iki yakın arkadaşın ilişkilerinin mizahi bir tarzda ele alındığı oyunda Uygur kardeşlere Berat Yenilmez, Birol Engeler, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız eşlik etti.

Tarihi Eskihisar Kalesi’nde muhteşem manzara altında tiyatro izleme keyfi yaşayan Gebzeliler, oyun sonunda tiyatro sanatçılarını uzun süre alkışladı. Eskihisar Kalesi’ndeki kültür ve sanat etkinliklerinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Gebzeliler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ederek tiyatro gösterilerinin yaz boyu devam etmesini istediler.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.