Tiyatrokare Cezaevi’ndeki Çocuklar İçin Perde Açıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatrokare, 550 çocuğun tutulduğu Maltepe Cezaevi’nde “Leyla’nın Evi” oyununu sergileyecek. Ekibin bir sonraki adresi Doğu Beyazıt Çalı Köyü İlköğretim Okulu.

Çocukların eğitime ulaşması için yürütülen “Sen de Yardım Edebilirsin” kampanyasına destek veren Tiyatrokare “Leyla’nın Evi” oyunuyla, çeşitli suçlardan tutuklu ve hükümlü olan 550 çocuğun tutulduğu Maltepe Cezaevi’ne gidiyor.

Yönetmenliğini Nedim Saban’ın yaptığı, Zülfü Livaneli’nin romanından uyarlanan “Leyla’nın Evi” oyunu, 18 Haziran’da Maltepe Üniversitesi’nde sahnelenecek. Oyun, bu gösterimden elde edilecek gelirle Maltepe Cezaevi’nde ve  Ağrı Doğu Beyazıt’taki Çalı Köyü İlköğretim Okulu’nda sergilenecek.

Oyunun başlıca rollerini Celile Toyon, Ayça Varlıer, Onur Bayraktar, Nuri Gökaşan, Volkan Severcan, Melda Gür, Ethel Mulinas, Meral Asiltürk, Bülent Seyran ve İsmail Karaer paylaşıyor.

Maltepe Üniversitesi’nin tiyatro salonunda, 18 Haziran, saat 20.30’daki gösterimin biletleri Biletix ve Maltepe Üniversitesi’nden edinilebilir.

Bilgi için gişe telefon numarası: (216) 626 11 14. (SP)

Bianet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.