Uygur Tiyatrosu’ndan Tuhaf İkili

Pinterest LinkedIn Tumblr +

” TEMİZLİK HİÇ BU KADAR PİSLİK YARATMAMIŞTI !”
(: KOMEDİ, 2 PERDE 🙂

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu,  Neil Simon’un “The Odd Couple” adlı komedi oyununu sergilemeye devam ediyor

Eşlerinden ayrıldıktan sonra, zorunlu sebeplerle aynı evde yaşamaya başlayan iki yakın arkadaştan biri son derece titiz ve simetri hastası, diğeri ise onun tam aksine dağınık ve olağanüstü pis…
Temizliğin gerçekten pislik yarattığı ‘Tuhaf İkili’yi izlerken, zaman zaman kahkahalara boğulacak, zaman zaman da hüzünleneceksiniz.

Evliler, evlenmeyi düşünenler ve eşlerinden ayrılanların kendilerinden bir şeyler bulabileceği bu komedide, aynı zamanda çiftlerin birbirlerine tahammülünü sorgulayacaksınız.

Dünyanın hemen hemen bütün ülkelerinde amatör ve profesyonel yüzlerce tiyatro tarafından sahnelenen ve Broadway’de yıllarca perdesini kapatmayan Tuhaf İkili, sinemada da Jack Lemmon ve Walter Matthau tarafından hayat buldu.

16 Haziran Çarşamba akşamı: Kocaeli – Gebze’de, 19-20-26 Haziran Cumartesi ve Pazar  akşamları: İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, 2 Temmuz Cuma akşamı: Çanakkale – Biga – Karabiga’da,  23 Temmuz Cuma akşamı: Bursa – İnegöl’de oyunlarını sergileyecek olan Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu; Kıbrıs’ta, yurt dışında ve Türkiye’nin her köşesinde seyirciyle buluşacak.

Oyunun yönetmenliğini Nedim Doğan’la birlikte Behzat Uygur yaptı.

Dekorda Barış Dinçel’in, oyun müziklerinde Behzat Gerçeker’in, kostümde Yasemin Öztürk’ün imzasını taşıyan oyunun çevirisi ise Murat Somay tarafından yapılmış.

Tuhaf İkili’de Uygur kardeşlere; Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler, Zeynep Yaldız, Desen Uygur, Tuncay Kaynak eşlik ediyor.

Tiyatronun Genel İrtibat Telefonları: 0532 493 75 75 – 0532 243 55 68

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.