Zeytinburnu Çocuk ve Gençlerine “YazınSanat”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen “YazınSanat”  eğitimleri bu yaz da devam ediyor. Tiyatrodan diksiyona, resimden fotoğrafa, kemandan bağlamaya, gitardan satranca, ebrudan pastel boyamaya kadar değişik yelpazede  uygulanan eğitim, çocukların ve gençlerin yazın sanatla iç içe olmasını hedefliyor.

21. Haziran-10 Ağustos arasında düzenlenecek olan kurslar ücretsiz yapılmaktadır.

Kurslar için ön kayıtların 15 Haziran tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Kurslara katılabilmek için ilk öğretim ve lise  öğrencisi olmak gerekmektedir. Her öğrencinin sadece bir branşa katılabileceği kurslarda başvurular Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi Öğrenci
İşleri Ofisi’ne bizzat yapılacaktır.

Tiyatro Kursu

Yetenekleri ortada olan veya saklı kalmış çocuklar yaratıcı drama eğitimiyle,  oyunculuklarını ortaya çıkarmanın yanı sıra, yaşamın tüm alanlarında kendilerini doğru ifade etme becerisini kazanacaklar. Sahnede özgürce hayal dünyalarını ortaya koymak isteyen öğrenciler bu kursa katılabilirler.

Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu (Tiyatro Oyunculuk)

Meslek olarak oyunculuğu seçmek isteyen gençler, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuar Tiyatro Oyunculuğu hazırlık kursundaa usta öğreticilerden alacakları temel oyunculuk dersleriyle hedeflerine ulaşmaya çalışabilirler.  Yaratıcı yaklaşımla verilen uygulamalı derslerle özgüven ve sahne hakimiyeti kazanılması amaçlanmaktadır.

Paylaş.

Yanıtla