Atatürk’ün İmzasını Dövme Yaptırdı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde ünlü Barlar Sokağı olarak da bilinen Cumhuriyet Caddesi’ndeki bir dövmecide tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını, sağ koluna dövme olarak yaptırdı.

Motosiklet  esnafı ziyaret eden Levent Kırca, Bodrumluları 12 Eylül’de yapılacak referandumda ‘Hayır’ oyu vermeye çağırdı.   

Bodrum’un Yalıkavak Beldesi’nde tatilini geçiren tiyatrocu Levent Kırca, aynı dövmeden kolunda bulunan bir kişi dövmesini gösterince, “Seninki çakma, benimkini kendi çaktı” diyerek espri yaptı. Esprili ve güleryüzlü tavırlarıyla dikkat çeken Kırca, esnaf ve hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Motosiklet ile esnafı ziyaret eden Levent Kırca, Bodrumlulara 12 Eylül’de yapılacak Referandum için ‘Hayır’ mesajı verdi. Kırca, yanına toplanan Bodrumlularla birlikte ‘Anayasa’ya Hayır’ sloganları attı.

Atatürk’e en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerin bugünler olduğunu belirten Kırca, “Atatürk, zaten her zaman kalbimde vardı. Şimdi koluma da imzasını dövme olarak yaptırdım. Yakında alnıma bu ismi yazdıracağım. En büyük gururumuz. Bodrum’da tatilde iken bir de mesaj vermek istiyorum. 12 Eylül’de yapılacak referandum da ben ‘Hayır’ diyeceğim. Hep birlikte ‘Anayasa’ya Hayır’ diyeceğiz. Beni sevenler de ‘Hayır’ desin. İşaretimiz de Atatürk’tür” dedi.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.