Bursa’da Jazzing Flamenco Rüzgarı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bursa’da, Antonio Najarro Dans Topluluğu, sahnelediği ‘Jazzing Flamenco’ gösterisi sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa Festivali çerçevesinde Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Antonio Najarro Dans Topluluğu, sergilediği ‘Jazzing Flamenco’ gösterisi ile Flamenko’nun büyüsünü cazın zarafetiyle göz kamaştırıcı bir mükemmellikte buluşturdu.

Sadece Tango Flamenco ile Kuzey Amerika’da 50’den fazla gösteriye imza atan, ardı ardına kapalı gişe 14 gösteriyle Montreal Caz Festivali’nin gelmiş geçmiş en çok ilgi gören gösterilerinden birini gerçekleştiren topluluk, yeni gösterisini Bursalılar için sahneledi. Cazın şiirselliği ile Flamenko ateşinin aynı sahnede yer aldığı gösteri, göz kamaştırıcı kostümleri, dansları ve Flamenko müziğinin canlılığıyla dikkat çekti.
Jazzing Flamenco ile klasik İspanyol dansını caz, blues, soul ve flamenko müzikleriyle birleştiren Najarro, yenilikçi koreografisi ve dansçıların muhteşem performansı ile sanatseverleri muhteşem bir görsel şölen yaşattı. Bursa’ya üçüncü kez gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten dünyaca ünlü dansçı Najarro, bundan önceki gösterilerinde Tango Flamenco ve Flamenco Oriental, birleşimlerini gerçekleştirdiğini , Jazzing Flamenco’nun ise bunlardan ayrı bir görsel şölen olduğunu söyledi.

İHA

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.