30 Ağustos ‘Şu Çılgın Türkler’ İle Kutlandı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Atakum Belediyesi ile Yeşilyurt AVM’nin ortaklaşa düzenlediği Ramazan etkinliklerinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Samsun Sanat Tiyatrosu(STS) oyuncuları tarafından “Şu Çılgın Türkler” adlı oyun sahneledi.

Yönetmenleri Yaşar Gündem yönetiminde Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları Türk insanının yokluk ve çaresizlik içinde bile doğru ellerde yönetildiği takdirde neler başarabileceğinin anlatıldığı “Şu Çılgın Türkler” isimli tiyatro oyununu izleyicilerin beğenisine sundular. Samsun Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı, Başsavcı Canip Yetişir, Baro Başkanı Necat Anıl, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç, CHP Samsun İl Başkanı Hüseyin Değerli ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile çok sayıda tiyatro severin izlediği oyun yaklaşık 2 saat sürdü.

“Şu Çılgın Türkler”i sahneleyen STS oyuncularına teşekkür etmek için Yönetmen Yaşar Gündem’e çiçek sunan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bu vatanı ne şartlar altında kurduğumuzun belgesi olan bu destan, bize onu korumak ve geliştirmek adına büyük fedakârlıklar yapmamız gerektiğini söylemektedir. Bugün de geleceğimiz adına bu mücadeleyi vermekteyiz. Atakum’u sanat alanında en üst noktaya çıkarmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, bundan sonra da göstereceğiz” dedi.

“Şu Çılgın Türkler” oyununun final sahnesinin ardından havai fişek gösterisi sunuldu.

Dikkathaber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.