Aliağa Açıkhava Tiyatrosu Yenilendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu ve Konservatuar bölümü, baştan aşağı yenilenerek yeni dönem için hazır hale getirildi.

Yapımından bu yana ciddi anlamda tadilat görmeyen Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nun koltukları da yenileriyle değiştirildi.

Değişen koltukların yanı sıra iç ve dış cephe boyası yapılan Açıkhava tiyatrosunun iç izolasyonu da yenilendi. Çevre düzenlemesi yapılan Açıkhava tiyatrosunun kulis odalarının yanı sıra Gitar, Resim, Bağlama, Piyano, Dans derslerinin verildiği sınıflar da yenilendi. Tiyatro salonunda önümüzdeki günlerde yenileneceği kaydedildi.

Başkan Oğuz; “Tiyatromuz artık daha konforlu”

Her kurs döneminde Bin’den fazla öğrencinin konservatuarda kurs gördüğünü Açıkhava Tiyatrosu’nun da ilçede tek olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz  “Tiyatromuzda birçok sanatsal etkinliler yapılmakta ve konservatuarda her dönem çok sayıda öğrenci çeşitli sanatsal eğitim almakta.

Kültür sanat faaliyetlerinin yoğun olarak yaşandığı konservatuar ve Açıkhava tiyatromuzu yenileyerek hem gelen konukları daha rahat ettirmeyi hem de kursiyerlerimizin daha uygun koşullarda eğitim almasını sağlayacağız. Sanata ve sanatçıya değer veren bir anlayışla, sanatsal ve kültürel eğitim almak isteyen yurttaşlara da olanaklarımız ölçüsünde her zaman en iyi imkanı sunmak görevimiz .” dedi.

internethaber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.