Belediye Memurlarına Tiyatro ve Sinema Biletli İkramiye

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yılda beş ikramiye alan Bornova Belediyesi memurlarına yeni toplu sözleşme ile tiyatro ve sinema bileti de verilecek.

Türkiye’de memurları ile toplu sözleşme yapan ender belediyelerden biri olan Bornova Belediyesi çalışanlarına önemli haklar veriyor.

Maaşlarına ek olarak yılda beş ikramiyenin (1 Eylül Dünya Barış Günü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Yılbaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda) yanı sıra aylık 572 TL’lik yemek çeki de alan Bornova Belediyesi memurları yeni sözleşme döneminde daha da fazla haklara kavuşacak.

Memurlara mevcut haklarının yanında yılda iki kere tiyatro ve sinema bileti verilecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin memurlar için iptal ettiği toplu taşım kartları bedelleri de Bornova Belediyesi tarafından karşılanacak.

Bornova Belediyesi ile KESK’e bağlı Tüm-Belsen arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmelerinde son aşamaya gelindi. Sendika yetkilileri memurlara devletin öngördüğü maaşın yanında verilecek ek ücret konusunda yetkiyi tamamen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a bıraktı. Bu arada sendikadan gelen memurlara yılda iki kere tiyatro ve sinema bileti verilmesi isteği de Başkan Sındır tarafından olumlu olarak karşılandı.

MEMURUMUZUN YAŞAM STANDARDINI YÜKSELTİYORUZ

Memurların belediye için son derece önemli olduğunu bütün proje ve işlerde imzaları bulunduğunu hatırlatan Başkan Sındır, “Memurlarımız, hizmet üretmek için özveri ile çalışıyor. Eğitim düzeyi yüksek bu arkadaşlarımızın yaşam standartlarının yükselmesine katkıda bulunmak elbette bizim görevimiz. Bornova Belediyesi’nin mali yapısı güçlü bir kurum. Elbette olanaklarımız çerçevesinde memur arkadaşlarımıza elimizden gelen katkıyı bugüne kadar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İnternethaber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.