Camide Tiyatro Oyunu Sergilendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Denizli Konyalıoğlu Cami’nde, Yaz Kuran Kursu sonrası öğrencilerin hazırladığı ilahiler ve tiyatro oyunu sergilendi.
Denizli Konyalıoğlu Cami’nde Yaz Kuran Kursları’na katılan öğrencilere sosyal aktiviteler de yaptıran Cami İmamı Ali Sürücüoğlu, camilerin namaz kılınan mabetler olmadığını, sosyal eğitimlerin de verildiği ibadethaneler olduğunu söyledi.

Kurs sonunda ezberledikleri ilahileri ve tiyatro gösterileri de sunan kursiyer öğrenciler, okudukları ilahiler ile ailelerine duygusal anlarda yaşattı.

Etkinliklerin devam edeceğini belirten Konyalıoğlu Cami İmamı Ali Sürücüoğlu,

“Yaz Kuran Kursları’na gelen öğrencilere dini bilgiler öğrenmelerinin yanı sıra sosyal aktiviteler de sunduk. İlahiler öğrettik, din içerikli tiyatro gösterileri öğrettik. Kurs sonunda ise velilerine bu gösterilerini sundular. Dini sevdirmek ve camilerin sadece namaz kılınan mekanlar imajını azaltmak için bu tür etkinlikler yaptık.

Velilerimiz geldi, çocuklarını izledi. Öğrenciler camimizde düzenlenen tören ile öğrendikleri ilahileri, duaları okudular, tiyatro gösterisini sundular. Velilerden aldığımız teveccüh ve destekleri bizleri çok mutlu etti. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sadece dini bilgiler ile donatmak değil, bunların en iyi şekilde uygulanması ve severek uygulamalarını sağlamak bizim görevimizdir. Bizler bu türlü etkinliklerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.