Denizlililer, Ramazan’da İncilipınar Parkı’nda

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Denizli Belediyesi`nin her yıl düzenlediği Ramazan etkinliklerinin bu yılki mekanı İncilipınar Parkı, her akşam binlerce Denizlilinin akına uğruyor. Her gün iftardan sonra farklı bir etkinliğin gerçekleştirildiği İncilipınar Parkı, her yaştan konuklarıyla doluyor. Özellikle çocuklar, hazırlanan birbirinden farklı aktivitelere katılarak eğleniyorlar.

İncilipınar Parkı`nın muhteşem atmosferinde her gün farklı bir etkinlik gerçekleştirilirken parkı ziyaret edenler Ramazan ayına yakışır geceler geçiriyor. Çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan alanlarda değişik yarışmalara katılırken, iftardan hemen sonra Geleneksel Türk Tiyatrosu Karagöz- Hacivat, orta oyunu, meddah, Aşuk ile Maşuk gibi gösterileri de büyük ilgi ile izliyor.

Teravih namazı sonrası ise büyüklerin beğenisine hitap eden etkinlikler yer alıyor. Tasavvuf, halk müziği ve sanat müziği konserleri, çeşitli sohbet ve şiir dinletileri ile İncilipınar Parkı bambaşka bir görünüme sahip oluyor.

Şenlik programı çerçevesinde sahne alan stand-upçı Atalay Demirci`yi izleyenler eğlenceli dakikalar geçiriyor. Yaptığı esprilerle hem düşündüren hem güldüren Demirci, ülkenin değişik yerlerinde yazılan ilginç afiş ve ilanları slaytlı gösteriyle katılımcılarla paylaşıyor. Resimler üzerinde yorumlar yapan Demirci, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Gerçekleştirilen her etkinlik izleyenlerce dakikalarca alkışlanırken, parkı ziyarete gelenler kurulan yiyecek ve içecek stantlarında kar helvasından Osmanlı macununa, pamuk şekerden sıcak ve soğuk içeceklere kadar birçok ürünü tatma fırsatı buluyor.

Tümgazeteler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.