Germanwings Berlin Dans Festivali’ne Uçuyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +
19 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Berlin “Dans Festivali” Germanwings’in 19 Euro’dan başlayan fiyatlarıyla izlenebilecek.

Almanya’nın başkenti Berlin’de bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan Tanz im August- Uluslararası Dans Festivali dünyaca ünlü koreografların yanı sıra yeni nesil dansçıları da ağırlayacak. Almanya’nın en büyük dans festivali olan Tanz im August’ta 19 ülkeden toplam 38 grup çağdaş dans koreografilerini Berlin sahnesinde sergileyecek.

Tanz Im August’un küratörlerinin bu yıl seçtikleri gösteriler insan hakları ve dans tarihi olmak üzere iki konu üzerinde yoğunlaşacaklar. Festivalde akşam gerçekleştirilecek gösterilerin hem dansçılar hem de izleyiciler için yapılacak workshopların yanı sıra, dans stillerini, koreografi metotlarını ve artistik yaklaşımları irdeleyecek tartışma programları ve filmler gösterilecek. Ayrıca tüm festival boyunca açık olan ‘Sommer Bar’ geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da sahnedeki sanatçılar ve halk için buluşma yeri olacak.

Festivalin konukları arasında Meg Stuart and Philipp Gehmacher, Simone Aughterlony ve Jorge Léon, Héla Fattoumi ve Eric Lamoureux gibi isimler bulunuyor. Festival programına www.tanzimaugust.de sitesinden ulaşılabiliyor.

GERMANWINGS İLE BERLİN’E DİREKT UÇUŞ

19 Euro’dan başlayan fiyatları ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Alman Havayolu şirketi Germanwings ile Berlin’e direkt uçmak mümkün.

Alman havayolu şirketinin Ağustos ayında İstanbul – Berlin arasında haftada 6, İzmir – Berlin arasında haftada 4, Ankara – Berlin arasında haftada 2, Antalya-Berlin arasında haftada 1 düzenlediği tarifeli uçuşlar, 144 kişilik Airbus A319 uçakları ile gerçekleştiriliyor.

Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden veya uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabiliyorlar.

Turizmdebusabah

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.