Görünürlük Projesi Kapsamında, Maske Atölyesi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Görsel Sanatçı Genco Gülan, Galataperform’un Sezon Açılışını Gerçekleştireceği “Görünürlük Projesi 6” Kapsamında 1 Ay Boyunca Sürecek.

Farklı malzemeler kullanılarak üretilen maskeler 2 Ekim’deki Görünürlük Günü’nde Galata’nın sokaklarında bir performans olarak sergilenecek.

Genco Gülan’ın, Görünürlük Projesi kapsamında düzenleyeceği atölye 13 Eylül’den itibaren her Pazartesi, Perşembe ve Cuma 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Herkese açık ve ücretsiz olan “Çağdaş Sanatta Maske Üretimi ve Kullanımı” atölyesine başvurular gencogulan2@gmail.com adresine mail atarak gerçekleştirilebilecek.

GalataPerform’un İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Görsel Sanatlar Yönetmenliği’nin desteğiyle düzenleyeceği “Görünürlük Projesi 6″da maske atölyesinin yanı sıra Oyun yazarlığı, performans, kuram ve tiyatro teorisi atölyeleri tüm Eylül ayı boyunca ücretsiz olarak katılıma açık olacak.

Farklı disiplinlerden atölye çalışmalarının bir arada bulunduğu programın sonuçları 2 Ekim 2010, Cumartesi günü Galata Meydanı ve çevresindeki mekânlarda tüm gün boyunca açılacak atölye etkinlikleri ile bir harita ve program aracılığıyla seyirciyle buluşacak. GalataPerform tarafından sanatseverlere ücretsiz olarak sunulan atölyelere katılım için GalataPerforma’a ait 0 212 243 99 91 numaralı telefon aranabilir.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.