Şanlıurfalılar Zoraki İzdivaç’ı Heyecanla İzledi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen “Ramazan Ayı Etkinlikleri 2010” kapsamında Zoraki İzdivaç adlı orta Oyunu sahnelendi.

Balıklıgöl Anfi Tiyatro’da Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncuları tarafından sahnelenen orta Oyununu binlerce Şanlıurfalı heyecanla izledi. Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Eğitmeni Kadir Kırıcı’nın gözetiminde hünerlerini sergileyen Oyuncular, izleyenlerden uzun süre alkış aldı. Orta Oyununu sonuna kadar ilgiyle izleyen vatandaşlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı etkinlikleri düzenlenmesine öncülük eden Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ve çalışanlarına teşekkür ettiklerini söylediler.

“Ramazan Şanlıurfa’da yaşanır” sloganıyla birbirinden güzel Ramazan ayı etkinlikleri tertiplediklerini belirten Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, halkın etkinliklere gösterdiği ilgiye dikkat çekti. Karadağ, “Bu yıl Ramazan ayının ilk etkinliğinde Ziya Hafız ve Grup Dergah binlerce vatandaşın katılımıyla unutulmaz bir konser verdi. Etkinliğin ikinci ayağı olan orta Oyununa ise yine binlerce vatandaşımız ilgi gösterdi. Bu ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Amacımız başta Şanlıurfalılar olmak üzere kentimize gelen yerli turistlere unutulmaz bir Ramazan yaşatmaktır.” dedi.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.