Sözün Bittiği Yer: Veysel Diker

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kulis Oda Sahnesi Caddebostan
20.08.2010
21:00

NE KADAR: 23,00 TL

Türkçe müzikli interaktif gösteri!

Ekranların neşeli yüzü oyuncu Veysel Diker yanına piyanist Ahu Kahraman Yıldırım’ı alarak, kendinden beklenmeyeni yapıp sizleri şaşırtacak bir gösteriye imza atıyor.

Yıllardır kendisini oyuncu olarak bildiğimiz Veysel Diker hayatın içinden samimi paylaşımlarla, içinden gelen müzikleri biraraya getirerek ve seyircisini de içine katarak bu gösteriyi gerçekleştiriyor.

Sahne gösterilerindeki tek düzelik, aitsizlik hali, çeşitsizlik vb. durumlara alternatif bu sahne gösterisi kendinizi içinde bulacağınız bir seyirlik olma özelliği taşıyor.

Veysel Diker, kah yolda gördüğü bir tuhaflığı, kah çocukluğunda yaşadığı bir anı, kah politik bir hicvi, kah kendi bebeğinin ilginç bir tepkisini sizlerle paylaşıp, o ana uyan şarkısını söyleyerek, sizlerin hoşça ve hissederek vakit geçirmenizi sağlamaya çalışıyor.

Bu kaçırılmayacak gösteride Avrupa Yakası’nın sevimli ve yetenekli oyuncusu Veysel Diker’i sadece 30 kişinin girebildiği bir evin salonunda ailenizden biri gibi görücek ve bitmesini istemediğiniz bir gösteriye tanıklık edeceksiniz.

Sınırlı sayıdaki yerlerimizi kaçırmamak için acele edin…

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.