Utanmayacağım Her Role Varım!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yeni sezonda bir dizi ve bir tiyatro oyununda oynamaya hazırlanan Hasibe Eren, “Rolün büyüğü küçüğü olmaz. Utanmayacağım her role varım” dedi

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in, yönetmenliğini Taner Akvardar’ın üstlendiği ‘Yerden Yüksek’ isimli dizinin çekimleri önceki gün Kandilli’de başladı. Altan Erkekli ve Hasibe Eren’in başrolünü üstlendiği komedi tarzı dizide; Eren bir futbol antrenörü olan Altan Erkekli’nin eşi ‘Gülizar’ı canlandırıyor. Eren, yeni oyununu ve oyunculuk anlayışını anlattı.

IRAKLI KADIN ROLÜNDE

Hep güldüren kadın rolünü kırmaya çalışıyorum. Tiyatro da bu imajı kırabileceğim yerlerden biri. Yeni sezonda İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda ‘Arzu’nun 10’da 9’u’ isimli oyunda rol alacağım. Bu oyun, Irak Savaşı sırasında zarar gören kadınların hikayesini konu alıyor. Dizilerde oynadığım karakterlere nazaran daha dramatik… Bu rolün şöyle iyi bir tarafı var ki; oyunculuğumun dramatik yönlerini de gösterebiliyorum. Ama en baştan beri olduğum yer; komedi. Oyunculuk anlamında hiçbir zaman hırslarım olmadı. Hiçbir dönem ‘O rolü ben oynasaydım’ demedim. Yeter ki; içinde olmaktan mutlu olacağım utanmayacağım, dünya görüşüme fikirlerime ters düşmeyecek roller olsun. Büyük-küçük demem her rolü oynarım.

Sabah

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.