Açıkça’da Oyunculuk Atölyeleri Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatro Açıkça bünyesinde yeni dönem “Oyunculuk Atölyeleri” Ekim ayında başlıyor. Atölyeler Pazar günleri 13:00-17:00 ve Salı-Perşembe akşamları 19:30-21:30 saatleri arasında Tiyatro Açıkça’nın Kadıköy Bahariye’deki atölyesinde gerçekleşecek ve Haziran ayına kadar devam edecek.”Oyunculuk, Tiyatro Tarihi , Doğaçlama, Diksiyon, Dans, Dramaturji” dersleriyle oyuncu adaylarına temel tiyatro bilgilerinin kazandırılması amaçlanıyor. Atölye katılımcılarının, pratik ve sahne odaklı çalışmalarla tiyatro sanatıyla tanıştırılması,daha önce oyunculuk alanında amatör çalışmaları olan katılımcıların bir üst seviyeye taşınması atölye hedefleri arasında yer almakta.Katılımcılar, atölye sonrasında edindikleri “Katılım Belgesi” ile çeşitli tiyatrolarda çalışmalar yapabilecek ya da Tiyatro Açıkça’nın kadrosunda oyuncu olarak yer bulabilecekler.

Yetişkinlere yönelik atölyelerin yanı sıra, çocuklara yönelik olarak düzenlenen “Çocuklara Drama Atölyesi” (7-12 yaş) Ekim-Nisan ayları arasında devam edecek.

Tüm atölyelere başvurmak için www.tiyatroacikca.com da yer alan “Başvuru Formu”nun doldurularak Tiyatro Açıkça’ya iletilmesi gerekiyor.Geniş bilgi için 0.216.330 53 30 no’lu telefon aranabilir veya bilgi@tiyatroacikca.com adresine mail atılabilir.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.