Adile Naşit Tiyatrosu 19 Eylülde Perde Açıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, 19 Eylülde yeni sanat sezonunu açıyor.

Bursa ve Yıldırım ilçesinde kültür sanata kattığı değer ile adından övgü ile söz ettiren Adile Naşit Tiyatrosu, yeni dönemde yeni tiyatro oyunları, konferanslar ve çeşitli kültür faaliyetleri gerçekleştirecek. Yaz boyu çalışmalarını aralıksız sürdüren Adile Naşit Sahnesi ‘ Orman Sakinleri’ isimli çocuk oyunu ile sezona “merhaba” diyecek.

Çocukların gelişimlerine uygun özel tiyatro oyunları ve şenliklerin 2010-2011 tiyatro döneminde de devam edeceğini ifade eden Adile Naşit Tiyatrosu Müdürü Engin Dörtkardeş, her pazar günü saat 13.00 da sahnelenecek çocuk oyunlarının ücretsiz olduğunu söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, “Tiyatromuz 19 Eylülde sezonunu açıyor. Bu yıl yine her yıl olduğu gibi birbirinden renkli gösteriler ve aktiviteler ile buluşacak olan canparemiz yavrularımız kültür sanata doyacak. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi kültür sanat konusunda da halkımızla iç içeyiz. Meraklılarına hobi olarak tiyatro eğitimi verip mutlu ederken, tiyatro izlemek isteyen vatandaşımıza da ücretsiz bu imkanı sunuyoruz” dedi.

Medya 73

Paylaş.

Yanıtla