Adile Naşit Tiyatrosu Perdeyi Açıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, 19 Eylül de yeni sanat sezonunu açıyor. Yaz boyu çalışmalarını aralıksız sürdüren Adile Naşit Sahnesi ‘Orman Sakinleri’ isimli çocuk oyunu ile sezona merhaba diyecek.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, bu yıl yine sanata doyacağını belirterek, “Tüm çalışmalarımız da olduğu gibi kültür sanat konusunda da halkımızla iç içeyiz. Meraklılarına hobi olarak tiyatro eğitimi verip mutlu ederken, tiyatro izlemek isteyen vatandaşımıza da ücretsiz tiyatro sunarak mutlu ediyoruz. Sadece bunlar mı? Konferanslar, seminerler, şenlikler, festivaller hepsi ardı ardına geliyor.” dedi.

Çocukların gelişimlerine uygun özel tiyatro oyunları ve şenliklerin 2010-2011 tiyatro döneminde de devam edeceğini ifade eden Adile Naşit Tiyatrosu Müdürü Engin Dörtkardeş, tüm Bursalı çocukları tiyatroya davet etti. Her hafta Pazar günü saat 13.00 da sahnelenecek çocuk oyunlarının ücretsiz olduğunu belirten Dörtkardeş. “Eğitimci olan Yıldırım Belediye Başkanımız Özgen Keskin’in kültür sanata olan bakış açısı, bizim daha çok kültür sanat faaliyetleri gerçekleştirmemizi sağlıyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde çocuklarımıza özel ilgi ve hassasiyet gösteriyoruz. Çocuklarımız her zaman olduğu gibi her Pazar Adile Naşit Tiyatromuzda, eğlenceli bir gün geçirip derslerinin yoğunluğundan bir nebzede olsa kurtulmuş olacak.” diye konuştu.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.