Ak Parti’den Tiyatro Gösterisi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı referandum çalışmalarına devam ediyor. Referandum süreci kapsamında farklı bir anlatımı seçen Kadın Kolları Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonunda Sandık Sümbül Apartmanında ‘iki evet az buçuk hayır’ isimli oyun gösterildi.

Gerçekleşen Tiyatroyu AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve çok sayıda davetli izledi.

Güzel bir oyun sergileyen oyuncuları izleyiciler dakikalarca ayakta alkışlandılar. Sandık Sümbül apartmanında isimli oyunun konusu bir grup gencin Referandum sürecinde neler yaşadığını, neden evet ve neden hayırı sorguladıklarını anlatıyor. Yer yer izleyicileri kahkahaya boğan oyun birkaç ilçede daha oynanacak.

İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Anayasa değişikliği çalışmaları kapsamında farklı bir çalışma gerçekleştirmek istediklerini belirterek, “Anayasa değişikliği için yaptığımız çalışmalar ortada. Mahalle mahalle geziyor, ev toplantılarımıza devam ediyoruz, sahur ve iftarlarda halkımızın evine konuk oluyor ve referandumu anlatıyoruz. Bunun yanında farklı bir çalışma yapmak istedik. Hem sıkılmadan hem de ailecek izlenebilecek bir tiyatro gösterisi hazırladık. Tüm katılan davetlilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberoku

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.