CRR Sahnesi Flamenko Ateşi ile Yanacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Okuma yazmayı bile öğrenmeden enstrüman çalmaya başlayan, aynı kanı taşıyan, flamenko ateşiyle sahneleri yakan 7 kardeşin dans yemini İstanbul’da!

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmenliği ana projelerinden Dans Platform İstanbul’un Festival Haftasının İspanyol konukları Los Vivancos olacak. Flamenkonun prensleri Los Vivancos 21 Eylül’de Cemal Reşit Rey’de sahne alıyor.

“Eğer şahinin yazgısı göğün en yükseklerine uçmaksa, bizim yazgımız da birlikte dans etmek” diyen Los Vivancos çocukluklarından bu yana hep birlikte dans eden yedi kardeşten oluşuyor. Los Vivancos üyeleri küçükken ailelerine yaptıkları gösterileri birlikte gittikleri Barselona Dans Konservatuarı’yla profesyonel alana taşıdılar. Okul sonrası bir süre solo kariyer sürdüren kardeşler ayrı ayrı da başarılı çalışmalara imza attılar. Eğitim hayatları Madrid’den Londra’ya, Vancouver’dan Hollanda’nın ünlü Bale Tiyatrosu’na uzanan Los Vivancos üyeleri 2004’te bir araya gelip Los Vivancos’u kurdular ve o günden bu yana katıldıkları televizyon programları, festivaller ve A.B.D, Hollanda, Belçika, İngiltere, Kanada, Kolombiya, Fransa ve İspanya’da gerçekleştirdikleri özel gösterileriyle dinamizmleri, teknikleri ve uyumlarıyla izleyenlere unutulmaz ve keyifli anlar yaşatıyorlar. Dans Platform İstanbul 7 kardeşin öyküsünü ve muhteşem danslarını 21 Eylül’de Cemal Reşit Rey sahnesine taşıyor.

Biletler Biletix’ten temin edilebilir.
Bilet Fiyatları: Tam: 12, 50 TL & Öğrenci: 7,50 TL

Sabah

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.