Kumbaracı 50 Yeni Sezona Hazır

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Geçtiğimiz gün basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya gelen Nilgün Kurt ve Kumbaracı 50 ekibi yeni sezon içerisinde yer alacak oyunları ve projeleri anlattı.

Kumbaracı 50’yi farklı disiplinlerle paylaşan Altıdan Sonra Tiyatro, yeni sezonda da kendi oyunları dışında, yeni oyunlar ve farklı performanslarla seyircisini buluşturmaya devam edecek. Hakiki Gala oyunuyla Tiyatrotem, Nora/Nüre oyunuyla Tiyatro Boyalı Kuş, Yorgun solo performansıyla İlyas Odman, Anneler Ninniler projesiyle Sema, Çatı oyunuyla Serbest Bölge, Kıyıya Oturmanın Böylesi/ Un Felice Naufragio ile Merve Engin ve Antonio Fava ekim ayında Kumbaracı 50 sahnesinde olacak.

Geçen yıl açılmasına rağmen etkinlikleriyle adından sıkça bahsettiren Kumbaracı50’nin yeni sezon sürprizi ise Kumbarakart. Sezonluk, aylık ve öğrenciler için özel hazırlanan Kumbarakart’ın avantajlarıyla tiyatroseverlere birçok avantaj sağlıyor. Bu arada Altıdan Sonra Tiyatro’nun geçen yıl sahnelediği 444, Öldün, Duydun mu?, O.B.E.B, ve Kapıların Dışında adlı oyunları da sahnelenmeye devam edecek. Yeni sezonun en önemli oyunlarından biri ise Yiğit Sertdemir’in yazıp yöneteceği Katilcilik adlı üç kişilik kara mizah oyunu… Oyunda tiyatro dünyasının üç duayen ismi yer alacak. Yeni sezon oyunlarına dair ayrıntılı bilgi www.kumbaraci50.com adresinden edinilebilir.

Taraf

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.