Pinti Hamit`le Kahkaha Tufanı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, `Pinti Hamit` adlı oyunuyla Kovukçınarlı vatandaşları kahkahaya boğdu.

Bursa`nın her köşesine tiyatro sanatını ulaştırmak amacıyla gerçekleştirilen yaz turnesine Ramazan ayında da devam eden Şehir Tiyatrosu, Kovukçınarlı vatandaşlarla bir araya geldi. Çınar Lisesi`nin bahçesinde toplanan vatandaşlara keyifli bir gösteri sunan oyuncular, eğlenceli dakikalara imza attılar.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Ertan Akman`ın, Teodor Kasap`ın aynı adlı uyarlamasından güncellediği ve yönettiği `Pinti Hamit`te parayı bütün insani değerlerden üstün gören ve bu yüzden de çevresine yabancılaşan Hamit`in ve çevresindekilerin yaşadığı olaylar sahnelendi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları Günay Güney, Eren Topçak, Fatih Ateş, Nilgün Türksever Görgü, Murat Liman, Ebru Ergüç, Nihal Türksever, Didem Hun Liman, Altuğ Görgü, Müge Açıkdüşünenler, Bülent Uçar, Kazım Güçlü ve Uğur Serener, oyundaki performanslarıyla vatandaşlar tarafından bol bol alkışlandı. Oyunu izleyen Kovukçınarlılar, tiyatroyu ayaklarına kadar getiren Büyükşehir Belediyesi`ne ve Şehir Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür etti.

Tümgazeteler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.