Batman Sanat Tiyatrosu Sezonu 7 Ekim’de Açıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Batman`da tiyatro coşkusunun sürekli yaşanmasını sağlayan ve 4. yaşına giren Batman Sanat Tiyatrosu(BST) yeni sezon çalışmalarını son hızla sürdürüyor.

3 yılda 9 oyunla perdelerini açarak 186 gösterim yapan ve 56 bin izleyiciye ulaşan Batman Sanat tiyatrosu, 7 Ekim`de gösterimlere başlıyor. Ekim ayından itibaren her hafta farklı bir oyunla izleyici karşısına çıkacak Batman Sanat Tiyatrosu, hem dram hem mizah öğelerini içeren oyunları halka sunacak. Çocuk oyunuyla beraber 1 ayda 5 farklı oyun izleyebilmenin ayrıcalığını Batmanlı sanatseverlere yaşatan topluluk Batman`da ve bölgede bir ilke imza atacak. Tiyatronun geniş kitlelere ulaşması için her sezon atölyeler düzenleyen BST, 26 Ekim`de başlayacak tiyatro kursunda tiyatro tarihi, beden dili, doğaçlama, diksiyon gibi kuramsal ve pratik bilgileri farklı eğitmenler aracılığıyla kursiyerlere aktaracak.

Batman Sanat Tiyatrosu, bu çalışmaların yanı sıra kendi bünyesinde lise öğrencilerinden oluşan Gençlik Atölyesi ile üniversite öğrencilerinden oluşan Üniversite Atölyesi adı altında alt birimler kuruyor. BST felsefesiyle hareket edecek olan bu birimler, ortaya çıkardıkları sanatsal üretimleri her hafta izleyiciyle buluşturacak.

 Tümgazeteler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.