Evlere Tiyatro Servisi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Evde tiyatronun mucidi Metin Zakoğlu, evlere tiyatro servisini başlattı. Çılgın tiyatrocu oyunlarını, dizi ve filmleri izlemekten tiyatroya gitmeyenlerin, zamanı olmayanların, hasta, yaşlı ve engellilerin ayağına götürecek. Bu hizmeti engelliler yararına yapacak olan sanatçı, bu sayede kazandığı ücretin tamamını engelli derneklerine bağışlayacak.

Metin Zakoğlu, engellilere ve hastalara da evde ücretsiz tiyatro gösterisi yapacak. Önce Göztepe’deki bir köşkün müştemilatının, ardından Caddebostan’daki bir apartman dairesini tiyatroya dönüştürerek ev ortamında tiyatro oyunları sahnelemeye başlayan başarılı sanatçı, böylece 80 bine yakın seyirciye ulaşmıştı.

DİZİLERE ALTERNATİF OLACAK

Evlere tiyatro servisiyle ilgili konuşan Zakoğlu, “Tiyatroyu, insanlara kendilerini evinde hissedebileceği bir ortamda sunmayı denedim ve başarılı oldu. Evinden çıkmayı sevmeyenlere ve dizilere bağımlı olanlara tiyatroyu sevdireceğiz. Televizyonlarının önünde dizilere alternatif canlı tiyatro sunacağız. Evlere tiyatro servisi engelli dernekleri yararına yapılacak, ayrıca engellilerin ayağına tiyatroyu ücretsiz götüreceğiz” dedi.

Habertürk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.