Karanlıkta Komedi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Genel Sanat Yönetmeni Kutsal Kaynak önderliğinde 2008 yılında kurulan Kırmızı Kalem Tiyatrosu, Peter Schafer’in ‘Karanlıkta Komedi’ adlı oyunu ile yeni sezona giriş yaptı.

Deniz Şen’in dramaturji ve yönetmenliğinde, başrollerini Kutsal Kaynak, Pınar Boyar, Murat Ercanlı, Mert Sezgin, Selin Bezircioğlu ve Erdinç Çakar’ın paylaştığı Oyun, 11 Ekimde Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nda kapalı gişe gerçekleşen gala gösteriminin ardından Topkapı İçecek ve Jungle Cafe Bistro’nun sponsorluğunda düzenlenen bir kokteyl ile sanatseverlerle buluştu.

Oyunun gala gösterimi sonrasında konuşan Kırmızı Kalem Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kutsal Kaynak, ekiplerinde Antalya Devlet Tiyatrosu, Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu ve özel bir topluluk olan Üçüncü Zil Tiyatro Topluluğu’ndan Oyuncuların bulunduğunu, bu durumun devlet ve belediye tiyatroları ile özel tiyatrolar arasındaki işbirliği adına çok güzel bir örnek oluşturduğunu ifade etti.

1960’lar Londra’sının çalkantılı günlerinde geçen Karanlıkta Komedi, ışıkların sönmesi ile birlikte karanlıkta el yordamı ile dolanan karakterler arasında geçen kör dövüşünü ışık altında seyirciye sunuyor.

Oyunu, sezon boyunca her Pazartesi 20.30’da Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nda izlenebilir.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.