Kenter 63. Sanat Yılını Kutladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bakırköy Belediye Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve sanatçı Müşfik Kenter, 63. sanat yılını düzenlenen görkemli bir törenle kutladı.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye Müşfik Kenter’in eşi,tiyatro sanatçısı Kadriye Kenter, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in eşi Yrd. Doç.Dr. Meltem Ünal Erzen, ünlü sanatçılar Haldun Dormen, Gencay Gürün, Cüneyt Türel,Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Zihni Göktay,Ragıp Savaş,Üstün Asutay,Tilbe Saran,Nedim Saban,Tarık Akan, Hakan Altuner,yazar Yaşar Kemal,yönetmenler Mehmet Birkiye, Murat Karasu,Melih Kangül,Kemal Başar,Oktay Koruner,Bakırköy Askerlik Şube Komutanı Per. Alb. İhsan Bursalı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Adagül de katıldı.

Konserle başladı

Edip Saner ve Zeyno Eracar’ın sunduğu 63. sanat yılı kutlaması Bakırköy Belediyesi Oda Orkestrasının konseriyle başladı,daha sonra Müşfik Kenter’in hayatından kesitler sunan barkovizyon gösterisinin ardından sanatçı dostlarının ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in konuşmaları ve Müşfik Kenter’in 63. sanat yılı pastası kesmesi ile sürdü.

BBT’nin başarısı onun eseri

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen burada yaptığı konuşmada göreve başladığı 6 yıldır Bakırköy Belediye Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni olan Müşfik Kenter’le beraber Bakırköy’de aynı havayı solumanın kendisini onurlandırdığını belirterek,”Müşfik Kenter Bakırköy’de tiyatro hayatına çok önemli katkılar sunuyor. Bugün Bakırköy Belediye Tiyatrolarının oyunları kapalı gişe oynuyorsa O’nun eseridir. Bu akşam bu kadar seçkin sanatçı ile beraber olduktan sonra keşke ben de konservatuar okusaydım diye iç geçirdim. Bir gün Müşfik Kenter bana da bir tiyatro oyununda yer verirse çok mutlu olacağım.“dedi.

Müşfik Kenter sahnesi

Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde tadilattan geçen büyük salona Müşfik Kenter Sahnesi adı verildi. 

İnternethaber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.