Lice’de ‘Haraşo Hayatlar’ Adlı Oyun Sahnelendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Adım Tiyatrosu’nun “Haraşo Hayatlar” adlı oyunu Diyarbakır’ın Lice Ayşe Toprak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) konferans salonu’nda sahnelendi.

Birçok ünlü sinema ve tiyatro oyuncusunun rol aldığı oyun Lice’de sahnelendi. ‘Haraşo Hayatlar’ adlı tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Öğrenciler ve yetişkinler için iki defa sahnelenen oyunu Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda davetli izledi. Gündelik ilişkiler içinde savrulan, standardını oluşturamayan, bu nedenle sürekli sorunlar içinde yaşayan, değişik kesimlerden insan tiplerinin canlandırıldığı oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Yönetmenliğini Halit Akçatepe’nin yaptığı Adım Tiyatrosu’nun “Haraşo Hayatlar” adlı oyununda sinema ve tiyatro dünyasının ünlü simaları Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Ayberk Atilla ve Tuncay Gürel ile Birgül Ulusoy, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Muzaffer Özdemir ve Yusuf Gölet rol aldı. Oyun sonunda, Adım Tiyatrosu oyuncularından Sinan Bengier, gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade ederek desteklerinden dolayı Kaymakam Mehmet Kurt’a teşekkür etti.
Kaymakam Kurt oyunculara teşekkür ederek çeşitli hediyeler verildi.
Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.