Sahne Aydınlanıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini sanatseverlere açıyor. 9 Ekim Cumartesi Günü Saat 19.30’da Şair Nabi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan “Kurban” adlı tiyatro oyunu, ücretsiz olarak sanatseverlere sunulacak.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Belediye Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni A.Kadir Kırıcı öncülüğünde çalışmalarına devam eden tiyatro oyuncuları ile birlikte bir basın açıklaması düzenleyen Şanlıurfa Belediyesi Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyunlara tüm halkın davetli olduğunu kaydetti.

Altıngöz, “Her hafta Cumartesi Günü saat 13’de çocuklara, saat 19.30’da ise yetişkinlere yönelik sahnelenecek olan oyunlarımıza sanatseverlerin büyük ilgi göstermesini bekliyoruz” dedi.

Yetişkinlere yönelik sahnelenen oyunlara çocuk getirilmemesi yönünde rica bulunan Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, “Sanatseverlerimizin bir konuya dikkat etmelerini istiyorum. Yetişkinlere yönelik sahnelenen oyunlara lütfen çocukları getirmeyelim. Çünkü onların çıkardıkları gürültü tiyatro oyuncularımızın oyunlarını ustaca sergilemelerine engel oluyor” diye konuştu.

SANLIURFA.COM

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.