Tutuklu ve Hükümlüler İçin Sahne Aldılar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sarıyer Belediye Tiyatrosu (SBT), Silivri 7 No’lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan tutuklu ve hükümlüler için “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” adlı oyunu sergiledi.

Silivri 7 No’lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu öğretmenlerinde Hatice Altınkaya’nın cezaevindeki mahkumların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla, Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden talebi doğrultusunda, Silivri’ye giden SBT oyuncuları cezaevindeki tutuklu ve yükümlülere moral verdi.

Dört yüzden fazla mahkumun izlediği tiyatro gösterisini, Ceza İnfaz Kurumu Savcısı Mehmet Kurt, Silivri Cumhuriyet Savcısı Necip Doğan, Silivri 7 No’lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ramiz Atuğ, Silivri 6 No’lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Necati Uyanık, Silivri 8 No’lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Salih Uysal da takip etti.

Tutuklu ve yükümlülerin ilgiyle izlediği gösterinin sonunda, Ceza İnfaz Kurumu Savcısı Mehmet Kurt, SBT Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Bulut’a kendilerini kırmayarak cezaevine gelerek yaptıkları anlamlı gösteri için teşekkür ederek, tutuklu ve hükümlülerin yaptığı gemi figürünü hediye etti.

İnternet Haber

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.