Uzman Doktordan Stand-up Şov

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hakkari’nin Yüksekova İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yapan dahiliye uzmanı Dr. Serkan Besli, yaptığı stand-up gösterisi ile meslektaşlarını ve hastane çalışanlarını gülme krizine soktu.

Geçtiğimiz ocak ayında Yüksekova’da göreve başlayan Dr. Serkan Besli, hastanenin konferans salonunda çalışanlara yönelik ‘Gülme Krizi’ isimli bir stand-up gösterisi düzenledi. Doktor ‘stand-up’çı olunca konu da daha önce görev yaptığı hastanelerde tanık olduğu komik olaylar oldu. Yaklaşık bir saat süren gösteri, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Daha önce 120 sayfalık ‘Gülme Krizi’ adlı bir kitap çıkaran Dr. Besli, hastane çalışanları ile kuracakları tiyatro ekibiyle Hakkari ve ilçelerinde gösteriler düzenleyeceklerini ve ilk oyunlarının çocuklara yönelik olacağını söyledi. Dr. Serkan Besli, “Hastaneler, hasta ve yakınları için başlı başına bir sıkıntı yeri. Bu yüzden hastaları sadece ilaçla değil, elimizden geldiğince moral vererek de tedavi etmeye çalışıyoruz. İyileşme sürecinin hızlanması için hastaların gülmeye ihtiyacı var. Ben de elimden geldiğince hastaların morallerini yüksek tutmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Medya73

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.