Başkent Tiyatrosu Eğlenceli Olacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları yeni sezonu, çocuklara yönelik “Bahçedeki Yaramaz” ve yetişkinlere yönelik “Bir Adam Yaratmak” adlı oyunlarla açtı.

Yeni sezonda Başkentlileri bol bol güldürmeye hazırlandıklarını dile getiren Başkent Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Tahir İkiler, oyun tercihlerinin komedi üzerine kurulu olduğunu belirtti. Türkiye’de yaşanan gerilim ortamına dikkat çeken İkiler, “Türkiye her gün değişen gündemlerle sürekli gergin tartışmalarla boğuşuyor. Gazetelerde çıkan vahşet hikayeleri, kazalar, cinayetler moralleri oldukça bozuyor. Biz de bu sezon bu atmosferden biraz olsun seyirciyi sıyırmak istedik. Gülmecesi bol eğlenceli bir sezon olacak. Oyunların yüzde 70’i komedi” diye konuştu.

Biletler online satışta

Metro gişeleri ve tiyatro binasından bilet temin edebilen Başkentliler, evlerinden internet üzerinden kredi kartıyla da bilet satın alabiliyorlar. Yeni sezonun ilk oyunlarının biletlerinin günler öncesinden tükendiğini dile getiren İkiler, ücretlerin sembolik olarak belirlendiğini ve öğrenci biletinin 1 TL, tam biletin ise 2 TL olduğunu belirtti.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.