Galata Perform Yeni Sezon Atölye Programı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yeni Metin Yeni Tiyatro Oyun Yazarlığı Atölyesi
Devam Ediyor…

2006 senesinden beri Ve Diğer Şeyler Topluluğu tarafından yürütülen Yeni Metin Yeni Tiyatro Projesi’nin oyun yazarlarına çağrısı devam ediyor. Atölye değişen zamanlarda toplanıyor.

Başvuru için yenimetinyenitiyatro@gmail.com adresine yazdığınız oyundan en fazla 10 sayfalık bir bölümü ve kısa özgeçmişinizi göndermeniz gerekiyor.

Atölyeye katılım ücretsizdir.

Oyun Yaz Yönet Çocuk

27 Kasım’dan itibaren her Cumartesi
11:00-13:00
8-12 yaş arasındaki çocukların katılabileceği atölyede katılımcıların kendi yazdıkları bir oyunu prodüksiyona taşırken herkesin tiyatronun farklı bir görevini alması ve bu anlamda yaratıcılık ve özgüven çalışmalarına odaklanmaları sağlanıyor. Atölye 27 Kasım’dan itibaren her cumartesi 11:00-13:00 arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğretim görevlisi Mark Levitas tarafından üç aylık bir süre zarfında gerçekleşecek. Üç ayın sonunda projenin Galataperform’da gösterimi olacak.
Ücret: 300 TL (aylık)

Özel Çocuklar İçin Özel Tiyatro Atölyesi

4 Kasım Perşembe’den itibaren her Perşembe
Zihinsel engelli çocuklar için oluşturulan bu atölyede ses ve beden çalışması, kendini ifade ve yaratıcılık üzerine çalışılacak. Katılımcıların kendi hikayelerinden yola çıkarak tek kişilik gösteriler hazırlayacağı atölye üç ay sürecek ve sonunda GalataPerform’da bir gösteri olarak sunulacak. Yazar7Yönetmen Yeşim Özsoy Gülan tarafından verilecek olan atölyeye katılım serbest.
Ücret: 200 TL (aylık)

Her Yaştan Yetişkinler İçin Oyun Yaz Yönet

Atölyede her yaştan katılımcıların kendi yazdıkları bir oyunu prodüksiyona taşırken herkesin tiyatronun farklı bir görevini alması sağlanıyor. Öncelikle oyun yazarlığı üzerine olacak çalışmayı Bakırköy Belediye Tiyatroları ve Yeni Metin Yeni Tiyatro Projesi dramaturgu Ceren Ercan yönetiyor. Atölye 7 Kasım’dan itibaren her Pazar saat: 12:00-15:00 arasında gerçekleşecek. Üç aylık katılım süresinin sonundan projenin GalataPerform’da gösterimi olacak.
Ücret: 200 TL (aylık)

Sihir Atölyesi

28 Kasım 2010
9-15 yaş arasındaki çocukların kendi üretebildikleri aletlerle illüzyon sunumunu ve tekniklerini öğrenebilecekleri bir atölye Sihir Atölyesi. Atölye sadece sırlar üzerine değil sunum, bakış ve kendini ifade edebilmek üzerine de bir çalışmadır. Atölye çalıştırmanı İlkay Özdemir, 2004 Doğu Avrupa İllüzyon Şampiyonu, International Magic Soceity ve International Brotherhood of the Magicians derneklerinin başkan yardımcısıdır ve 3 yıldır bu çalışmaları sürdürmektedir. (atölye min. 10 max. 20 kişiliktir)
28 Kasım Pazar
saat: 11:00-15:00
Ücret: 200 TL (malzeme dahil 4 saatlik çalışma)

Paylaş.

Yanıtla