İki Oyuncuya Son Veda

Pinterest LinkedIn Tumblr +

5 Kasım’da hayatını kaybeden sinema ve dizi oyuncusu Misak Toros (70) ile “Bizimkiler” dizisinde kapıcı Cafer’in kayınbiraderini canlandıran Sadık Türken dün son yolculuklarına uğurlandılar.

MESLEKTAŞLARI UĞURLADI

5 Kasım’da hayatını kaybeden sinema ve dizi oyuncusu Misak Toros (70) dün son yolculuğuna uğurlandı. Tiyatro ve dizi oyuncuları, Toros’u anmak için Taksim’deki Ferhan Şensoy Tiyatrosu’nda bir araya geldi. Çok sayıda sanatçının katıldığı tören, saygı duruşuyla başladı. Toros’u anlatan barkovizyon gösterisinin ardından Toros’un çiçeklerle sarılı tabutunun yanına gelen sevenleri, sanatçıyla ilgili konuşma yaptı. Daha sonra Beyoğlu Üç Horan Ermeni Kilisesi’ne taşınan Toros’un cenazesi, burada düzenlenen törenin ardından Şişli Mezarlığı’na defnedildi.

BİR YILDIZ DAHA KAYDI

TÜRK televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden “Bizimkiler”in efsane kadrosundan bir kişi daha hayata gözlerini yumdu. Dizide kapıcı Cafer’in kayınbiraderini canlandıran Sadık Türken, beyin kanaması teşhisiyle tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Türken’in cenazesi, dün Fatih Camiii’nde, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Habipler Yayla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.