“Lokomotif Dans Günleri” başlıyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İSPANYOL ÇAĞDAŞ DANS TOPLULUĞU LOSDEDAE TEK GÖSTERİ İÇİN İSTANBUL’DA !

Lokomotif Kültür ve Sanat Derneği’nin İstanbul’un Anadolu yakasında düzenlediği “Lokomotif Dans Günleri” Aralık 2010’da İspanyol Çağdaş Dans Grubu Losdedae ile başlıyor. Nisan 2011’de İspanyol “Provisional Danza” Grubu’nun, Haziran 2011’da Fransız ve Türk dans gruplarının gösterileriyle devam edecek…

İspanya’nın tanınmış dans grubu Losdedae, 7 Aralık Salı günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde “Desprenderse” dans gösterisini sergileyecek.

Losdedae’nin kurucusu ve İspanya’nın en başarılı dans okullarının eğitmeni Chevi Muraday, Kadıköy’deki tek gösterilerinden sonra Lokomotif’in organizasyonu ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrenci dansçılarıyla atölye çalışmaları da yapacak.

İspanya’nın en iyi ve tanınmış koreografı olarak bilinen Chevi Muraday, VII Certamen Corografico “En İyi Dansçı” (1992 Madrid), “İspanya Milli Dans” (2006), İspanya Kültür Bakanlığı “En İyi Koreograf” (2009) ödüllerinin sahibidir.
Madrid’te Carmen Senra, New York’ta Martha Graham, Londra’da Laban Center, Frankfurt’ta S.O.A.P. Dance gruplarıyla çalışmış, Losdedae Dans Grubu’nu 1997’de kurmuştur. 2008’de “Goya”, “Lejos”, “La Puerta del Sol”, “La Vida es Sueno” gösterilerinin, 2009’da Teatros del Canal’ın Açılış Galası koreografisini yapmıştır. Losdedae’nin uluslararası başarı kazanmış gösterileri Impermeabilidad, Veintisiete, Recorrido, Recorrer, Sumergete, Onions, Tres Son Multitud or Inside’dır.

7 Aralık 2010 Salı 20.30

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi (Bahariye Cad. No39)
Bilet ücreti: 15.- tl
Öğrenciler ve Lokomotif üyeleri: 10.- tl

Bilet rezervasyon için önceden email atınız:   julideb@yahoo.com
Ayrıca  Biletler gösteri günü gişeden alınabilir.

Detaylı Bilgi:
http://lokomotifart.over-blog.com/,
email: lokomotif.moda@gmail.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.