“Orkestra” Onur Konuğu Olarak Kamerun’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Konya Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği çocuk oyunu “Orkestra”, Kamerun’un Yaounde ve Doulala şehirlerinde 12-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “8. Çocuk ve Genç İnsanlar İçin Afrika Tiyatro Festivali”ne onur konuğu olarak katılıyor. Dekor ve kostüm tasarımı Özlem Karabay’a, ışık tasarımı Hakan Özdemir’e, müziği Onur Karabiber’e ait oyunda, Özgür Baş, Ebru Gülerarslan, Ahmet Çökmez, Çağatay Çiftçi, Berfu Kılıç, Eren Özyalçın, Işıl Yücel rol alıyor.

“Orkestra” festival kapsamında, Yaounde Fransız Kültür Merkezi’nde 12 Kasım tarihinde 3 temsil, 14 Kasım tarihinde Yaounde Festival Köyü 2. buluşma yerinde 2 temsil, Doulala Fransız Kültür Merkezi’nde ise 16 Kasım tarihinde 3 temsil verecek. Oyunun konusu şöyle:
“Yaramaz Trompet, kırılgan Viyolonsel, babacan Kontrbas, Flüt, titrek Trompet birbirinden çok farklı yaradılışta enstrümanlardır. Her biri tek başlarına, kendilerine özgü sesler ve ezgiler yaratabilirken, bu yeteneklerinin bir araya gelerek muhteşem bir müziğe dönüşeceğinin farkında değildirler.”

Haber X

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.