Performansı Göz Doldurdu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Can Gürzap, “Kariyerim boyunca beni en çok etkileyen oyun” dediği ‘Kim Bu Adam?’ adlı oyunuyla Küçükçekmeceli tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Oyunu izlemeye gelenler usta oyuncuyu ayakta alkışladı.

Tiyatro Dialog’un popüler oyunu ‘Kim Bu Adam?’ Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da eşi ve çocuklarıyla birlikte izledi.

Fransız yazar Sebastien Thiery’nin eserinden sahneye uyarladığı oyunda; ‘Mösyö Schmit’ olduğuna inandırılmaya çalışılan ‘Mösyö Belier’i canlandıran Can Gürzap, başarılı performansıyla ayakta alkışlandı. İnsan ilişkilerini, toplumda insanın tek tip olmaya zorlanması ve bu durum karşısında insanın acizliğinin anlatıldığı oyun senaryosundaki sürprizlerle dikkat çekti. Oyunda Mösyö Belier’e hayat veren Can Gürzap’ın yanı sıra, Güneş Berberoğlu, Metin Yavuzoğlu, İlham Erdoğan, Halim Ercan ve Oğuz Okul’un benzersiz performansıları tiyatro seyircilerine uzun süre unutamayacakları lezzette bir sanat deneyimi sundu.

BAŞKANIMIZ SAYESİNDE RAHAT OYNUYORUZ

Oyunun sonunda küçük bir konuşma yapan Can Gürzap, “Başkanımız Aziz Yeniay’a çok teşekkür ediyorum. Onun sayesinde Küçükçekmece 3 büyük kültür ve sanat merkezine kavuştu. Tiyatrolar hala salon sıkıntısı çekiyor. Ama biz burada oyunlarımızı rahatça oynama fırsatı buluyoruz.” dedi. Tiyatro Dialog oyuncularını kuliste ziyaret eden Başkan Aziz Yeniay ise sanata ve sanatçılara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Gerçek Gündem

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.