Tanımadığım Adamlar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aziz Nesin’in ünlü Deliler Boşandı öykülerinin de içinde yer aldığı bu müzikli kabareyi Ali Poyrazoğlu yazdı ve yönetti.

Dekorlar büyük oyuncu ve karikatürist Altan Erbulak’ın karikatürlerinden yapıldı. Altan Erbulak “Ben de buradayım.”  diyor sahnedeki kocaman kendi karikatürleriyle ve oyunda kullanılan dev karikatürleriyle… Oyunda büyük yazar Aziz Nesin’in üç öyküsünden oyunlaştırılmış bölümlerin yanında Ali Poyrazoğlu’nun yazdığı çok komik altı bölüm yer alıyor.

“TANIMADIĞIM ADAMLAR”da Orostopontopolis Tımarhanesi’nde hastaları iyileştirmek için kullanılan psikodrama tekniğiyle hazırlanan, çok eğlenceli bir müsamerenin öyküsü anlatılıyor.

MADAM ARŞALUZ DÖNÜYOR

Psikodrama yöntemiyle hazırlanan müsamerenin yöneticisi geçen yıllarda “TAK TAK TAKINTI” oyununda Ali Poyrazoğlu tarafından   yaratılan Madam Arşaluz karakteri.

Madam  Arşaluz  kendi  kaçıklıklarını toparlasınlar, aklını birazcık da başına getirsinler diye kapatıldığı tımarhaneyi ele  geçiriyor ve genel sanat yönetmeni oluyor.

Bu müthiş kabare gösterisi güldürürken, herkesi içine saklamış “TANIMADIĞIM ADAMLAR”la, öteki kişilikleriyle buluşup onlarla uzlaşmaya çağırıyor.

Çok iyi bir kadro, muhteşem dekorlar, Madam Arşaluz’un (Ali Poyrazoğlu) yeni gardrobu, seyircileri Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nun vahasında yaşama kahkahalarla meydan okuyup unutamayacağı bir oyunla karşı karşıya bırakıyor.

TANIMADIĞIM ADAMLAR
NEREDE: Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu
NE ZAMAN: 26 / 27.11.2010 20:30
NE KADAR:  Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL

Yazan: Aziz Nesin – Ali Poyrazoğlu
Dekor: Altan Erbulak
Yöneten: Ali Poyrazoğlu
Oynayanlar:
Ali Poyrazoğlu
Bülent Kayabaş
Özdemir Çiftçioğlu
Suat Ünaldı
Burak Alkaş
Ümit Kantarcılar
Hüseyin Kara

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.