Tiyatro Sıfırnoktaiki’den “Korku Tüneli”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oyun hakkında:

Alışveriş. Çikolata. Din. Para. Kardeşlik. Kankalık. Güzellik. Çirkinlik. Yaşlılık. Çocukluk. Anılar. İçerisi. Dışarısı. Hiç bu kadar korkunç olmamıştı.

“Korku Tüneli”, bir şov dünyası. Saf korkularımız. Hayata dair en cesur duygular. Sarsıcı bir deneyim.

Presley “Sen uslu bir kızsın Haley. Bunu biliyor musun?”

Haley “Uslu olup olmamamın bir önemi yok. Her şey patlarken değil. Hiçbir hatamız olmamasına rağmen birçok şey bizi toz duman edebilir. Kendimizi kurtarmak için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Beni korkutan da bu!”

Presley “Tekrar anlatayım mı?”

Künye:

Yazan Philip RIDLEY

Yöneten Sami Berat MARÇALI Oyuncular Banu Çiçek BARUTÇUGİL,  Murat MAHMUTYAZICIOĞLU, Ushan ÇAKIR, Eyüp Emre UÇARAY Proje Ekibi Eyüp Emre UÇARAY, Sami Berat MARÇALI, Heves Duygu TÜZÜN Yönetmen Yardımcısı Funda AVŞAR Müzik-Efekt Tasarım Ersen KUTLUK  Işık Tasarım Eyüp Emre UÇARAY, Ushan ÇAKIR  Dekor Tasarım Meltem TOLAN, Eyüp Emre UÇARAY . Kostüm Tasarım Heluka Meltem TOLAN . Fotoğraf-Video-Afiş Tasarım Cemre YEŞİL

Yazar Hakkında:

1964 yılında doğan Philip Ridley, 1991’de yazdığı ilk uzun oyunu “The Pitchfork Disney” ile 1990 sonrasının en önemli İngiliz yazarlarından biri olmuştur. Eğitimini St. Martin Sanat Okulu’nda Resim dalında görmüş, çeşitli sanat dallarıyla(resim, fotoğraf, edebiyat, sinema, tiyatro) uğraşmıştır. Çocuklara ve gençlere oyunlar da yazan Ridley’in ilk oyunu olan “The Pitchfork Disney / Korku Tüneli” ilk gösterimini 1991’de Bush Theatre’da yapmıştır.

Oyun Tarihleri:

2 / 16 / 23 Aralık 2010 Perşembe 21:00

Rezervasyon:

0 212 292 32 47 / 0 555 361 41 87 (Biletlerimiz sınırlıdır)

Bilet Fiyatları:

25 TL (tam) / 15 TL (öğrenci)

Mekan:

ikincikat (İstiklal Cd. Olivio Çıkmazı, Olivio İşhanı Kat:2 / Mısır Apartmanı karşısında –

Barcelona Pastanesi’nin sağındaki sokakta)

İletişim: sifirnoktaiki@yahoo.com – 0 212 272 32 47 / 0 555 361 41 87

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.