Tiyatro’da Bayram Var

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Devlet Tiyatroları, Kurban Bayramı`nda da `perde` demeye devam edecek. Arefe ve bayramın ilk günü dinlenecek olan sahneler, 2. günden itibaren perdelerini tiyatroseverler için açacak.

Ankara Devlet Tiyatrosu Akün Sahnesi`nde, 18 Kasım Perşembe günü dünya prömiyeri yapacak olan, Nazım Hikmet`in `Memleketimden İnsan Manzaraları`ndan Onbir Tablo`su 19, 20 Kasım tarihlerinde de izlenebilecek.

 Büyük Tiyatro`da `Genç Osman` 19, 21 tarihlerinde sahnede olacak.

Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi`nde; çocuk oyunu `Narnia Günlükleri` 21 Kasım Pazar günü izlenebilecek. 17 Kasım Çarşamba günü dünya prömiyeri yapacak `Şair Baba Ve Damdakiler` adlı oyun ise 18-26 Kasım tarihleri arasında da seyirciyle buluşacak.

Şinasi Sahnesi`nde `Trafik Cezası` 17-20 Kasım tarihleri, `Büyümek İstiyorum` adlı çocuk oyunu ise 21 Kasım Pazar günü izlenebilecek.

Küçük Tiyatro`da `Soğuk Bir Berlin Gecesi` 17-20 tarihleri arasında, çocuk oyunu `Keloğlan Keleşoğlan` da 21 Kasım Pazar günü küçük izleyicilerle buluşacak.

Altındağ Tiyatrosu`nda `İçlerinden Hangisi` 17-21 Kasım tarihleri arasında temsil edilecek. İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi`nde `Yaban` 17, 18, 20 Kasım tarihlerinde, Boğaçhan` adlı çocuk oyunu da 19 Kasım Cuma günü sahnelenecek.

Stüdyo Sahne`de `Üç Yönetmen Üç Oyun` 19, 21 Kasım tarihlerinde seyirciyle buluşacak.

Oda Tiyatrosu`nda `Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun` adlı oyun 17-20 Kasım tarihleri arasında izlenebilecek.

-İSTANBUL DEVLET TİYATROSU-

Cevahir Salon 1`de, `Ne Dersin Azizim?` adlı oyun 17-21 Kasım tarihlerinde sahnelenecek. Cevahir Salon 2`de ise `Herkes Sihirbaz Olacak` 21 Kasım Pazar günü, `Temiz Ev` adlı oyun da 17-20 Kasım tarihleri arasında temsil edilecek.

Üsküdar Stüdyo Sahne`de, `Baştan Çıkarma`, 17-21 Kasım tarihleri arasında, Küçük Sahne`de ise `Profesyonel` adlı oyun 17-21 Kasım tarihlerinde izlenebilecek.

Küçük Çekmece DT Sahnesi`nde, `Pir Sultan Abdal` 18-21 Kasım tarihleri arasında temsil edilecek.

Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi Feridun Karakaya Sahnesi`nde de `Karanlık İşler` adlı oyun 19-21 Kasım tarihlerinde sahnelenecek.

-İZMİR DEVLET TİYATROSU-

Konak Sahnesi`nde 17-21 Kasım tarihleri arasında `Bir Garip Orhan Veli`, Karşıyaka Ragıp Haykır Sahnesi`nde `Şili`de Av` 18-21 Kasım tarihleri arasında izlenebilecek.

Karşıyaka Oda Tiyatrosu`nda `Yoksun` 17 Kasım Çarşamba günü, Konak Melek Ökte Sahnesi`nde `Henry Ve Alice`in Gizli Yaşamı` 19, 20 Kasım tarihleri arasında sahnelenecek.

-BURSA DEVLET TİYATROSU-

AVP Sahnesi`nde `Sarıpınar 1914` 17-20 Kasım tarihleri arasında, Oda Tiyatrosu`nda `Hiç Kimsenin Öyküsü` 18, 19, 20 Kasım tarihlerinde sanatseverlerce izlenebilecek.

-ADANA DEVLET TİYATROSU-

H. Ö. Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi`nde çocuk oyunu `Papağan Kaçtı` 17 Kasım Çarşamba günü; 17 Çarşamba günü Fuaye Sahnesi`nde prömiyer yapacak olan `Matruşka` 18-20 Kasım tarihleri arasında da izlenebilecek.

-TRABZON DEVLET TİYATROSU-

Atapark Haluk Ongan Sahnesi`nde `İSTİBDAT KUMPANYASI` 18-20 Kasım tarihleri arasında izlenebilecek.

-DİYARBAKIR DEVLET TİYATROSU-

Orhan Asena Sahnesi`nde çocuk oyunu `Titil İle Bibil` 21 Kasım tarihinde, `Hacıyatmaz` 18-20 Kasım tarihleri arasında izlenebilecek.

-ANTALYA DEVLET TİYATROSU-

Haşim İşçan Kültür Merkezi DT Sahnesi Küçük Salon`da, `Yedi Kadın` 19, 20 Kasım tarihlerinde, çocuk oyunu `Pinokyo` ise 21 Kasım Pazar günü sahnelenecek.

-ERZURUM, KONYA, VAN DEVLET TİYATROSU-

Erzurum Devlet Tiyatrosu`nda, çocuk oyunu `Deniz Kızı` 21 Kasım Pazar günü, İzmir Devlet Tiyatrosu yapımı `Yollarda` 18-20 Kasım tarihleri arasında izlenebilecek.

Konya Devlet Tiyatrosu`nda çocuk oyunu `Orkestra` 19, 20 Kasım tarihlerinde küçük sanatseverlerce izlenebilecek.

Van Devlet Tiyatrosu Kültür Merkezi Sahnesi`nde Necmettin Tetik`in yazdığı çocuk oyunu `Küçük Korsan` 17, 21 Kasım tarihlerinde, `Kanlı Düğün` ise 18-20 Kasım tarihleri arasında sahnelenecek.

 Tümgazeteler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.