GKD Tiyatro Atölyesi Perdelerini Açtı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Göztepe Kültür Derneği, Tiyatro Atölyesi çalışmalarından birincisini 11 Aralık Cumartesi akşamı seyircisiyle buluşturdu.

Neil Simon’un “İlk Gençliğim” (Brighton Beach Memoirs) adlı oyununu sahneleyen Atölye sanatçıları başarılı performansları beğeni topladı. Amatör gençlerden oluşan Tiyatro Atölyesi bir süredir yoğun bir tempoyla çalışıyordu.

Oyun, Eugene adlı bir gencin, ergenliğe geçiş döneminde orta sınıf insanının gündelik sorunlarını, yaşamda karşılaştığı ikilemleri, kadın, erkek ve aile ilişkilerinin çeşitli yönleri komik ve duygu yüklü bir anlatım ile sahnelendi.

Oyunun yönetmeni Hayati Bahar, “İlk Gençliğim, ergenlik çağında olan tüm gençler ve aileleri tarafından izlenmesi gereken, sürükleyici, eğlendirici, düşündürücü, hatırlatıcı yani kısacası duygu yüklü bir komedi” dedi. Oyunun gençler tarafından da izlenebilmesi için üç matine ve üç suare gösterimi yapılacak.

Oyunda Enis Behar, Nedim Suri, Rakel Sinay, Eris Çakon, Betsy Mitrani, Rifka Razon, Diana Gabay, Viki Toledo, Refi Şaban, Aslan Razon, Eti Romano, Nensi Molho, Cem Asgari, Semih Alalu ve Ceki Yensarfati rolleri paylaştılar.

Viki Toledo tarafından uyarlanan oyunun yönetmenliğini Hayati Bahar, yönetmen yardımcılığını ise Teri Bahar üstlendi.

Şalom

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.