Açıkça Mitolojik Komedi: Hamartia’nın Yolculuğu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber – Tiyatro Açıkça, süpervizörlüğünü Türk Tiyatrosu ve Sinemasının usta isimlerinden Macit Koper’ in yaptığı “ Hamartia’ nın Yolculuğu ” adlı oyunu sahneliyor. Hülya Koper’ in yazıp Barış Kıralioğlu’nun yönettiği oyun, Mitos-Boyut Oyun Yazma Yarışması’nda ödül kazandı. Dört kişilik orkestranın eşlik ettiği oyunun müzikleri, Şehir Tiyatrosu sanatçılarından Murat Bavli, koreografisi Anı Sağkan tarafından yapıldı.

Oyunda insanoğlu (Hamartia), kuraklıktan dolayı Tanrı Zeus’ tan hesap sormak için sonu belirsiz bir yolculuğa çıkar. Zeus onu engellemek için elinden gelen her şeyi yapar. Hamartia, Tanrı Zeus’a ulaşmaya çabalarken, tanrılar katındaki karmaşayla da mücadele etmek zorunda kalır. Acaba Hamartia bu yolculukta başarılı olacak mıdır?

Türkiye’de mitolojik öğeli tiyatro oyunlarından olan “ Hamartia’nın Yolculuğu ” özellikle genç kuşak tiyatro seyircisinin ilgisini çekiyor. Açıkça’nın kalabalık ve dinamik kadrosu tarafından sahnelenen bu müzikli komedi, 15 Ocak Cumartesi 20:30 ve 19 Ocak Çarşamba 20:30’da Tiyatro Açıkça’nın kurduğu ÖyküSahne’de izlenebilir.

Oyuncular:Onur Sarıgül, Ömercan Güldal, Ali Kakkaç, Ceren Gücükatalak, Barış Kıralioğlu, Burkay Dokuyucu, Ecem Öztürk, Itır Zeren, Ayça Akdoğan, Nihat Çakır, Murat Coşkun, Seçil Erkan, Burkay Kalyon

Orkestra:Ömercan Güldal (Gitar), Sedat Karaçay (Bağlama), Ceren Gücükatalak (Bas Gitar), Onur Sarıgül (Bateri)

Tiyatro Açıkça
ÖyküSahne
Bahariye Cad. Sakızgülü Sok. No:29 Bahariye-Kadıköy
0.216.330 53 30
 
www.tiyatroacikca.com  bilgi@tiyatroacikca.com
www.oykusahne.com   oykusahne@gmail.com

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.