Adana’da Peygamber Sevdalılarından Kerbela Tiyatrosu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Adana Peygamber Sevdalıları Platformu, “Kerbela ve Hz Hüseyin” konulu tiyatro etkinliği düzenledi. Bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı düzenlenen tiyatro gösteriminde salon dar geldi.

Adana Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen etkinlik, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşti. Bayanlar için 12.00-14.00, erkekler için ise 15.00-17.00 saatleri arasında ayrı ayrı olarak düzenlenen program, Kuran tilaveti ile başladı. Adana Kervan ilahi grubunun Hz Hüseyin ile ilgili seslendirdiği ilahi ve marşlarla devam etti.

Salonu tıklım tıklım dolduran Peygamber Sevdalıları “Kerbela ve Hz Hüseyin” tiyatrosunu izlerken oldukça duygulu anlar da yaşandı. Bazı izleyiciler; gözyaşlarına boğuldu, hep bir ağızdan tekbirler getirildi.

Program sonrasında görüştüğümüz platform yetkilisi Abidin Serin, Tiyatronun oldukça duygulu geçtiğini ve izleyiciler tarafından beğenildiğini ifade etti. Serin, ileriki zamanlarda daha değişik konularda tiyatro ve konferans türü etkinlikler yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Medya73

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.